Ik besloot eens goed te kijken, ruiken en vooral te proeven van de saus en ze zelf thuis te proberen maken. En laat dat toch wel gelukt zijn ! Het was superlekker ! Ik kan dan ook niets anders dan het recept met jullie te delen. Het is een slowcooking recept dus houdt er rekening mee dat het wat tijd zal vragen !
- 1 ui
- 2 tomaten
- 4 tenen look
- een doosje room
- verse basilicum
- peper & zout
- een half bakje champignons
- olijfolie
Bereidingswijze :
- Snijd de ajuin in grove stukken.
- Snijd de champignons in kwartjes.
- Snijd de tomaten in schuifjes.
- Snipper de look en de basilicum fijn.
- Fruit de ajuin in olijfolie.
- Zet het vuur laag en voeg de look, champignons en tomaat toe.
- Laat lekker lang sudderen en schud alles af en toe door elkaar.
- Voeg de room, peper en zout en verse basilicum toe en laat op zeer laag vuur verder sudderen tot alle smaken zicht versmolten hebben.
- Klaar !
Smakelijk !
- Lekker met wilde rijst of brood
- Wat denk je er van om dit als een sausje te serveren bij een lekker stukje vlees?
PS : Je kan een reactie achterlaten op dit artikel door hier onderaan op reacties te klikken. Registreren is niet nodig wanneer je de optie Naam/URL selecteert en hier gewoon je naam invult. klik daarna op 'publiceer' om het te plaatsen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten