Warm weer vraagt om verfrissende cocktails, en dat moet niet niet altijd een klassieker zijn. Daarom voor jullie mijn favoriet : Mojito Razz !
Ingrediënten (2p) :
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiEfIzbc96ZhXUT66yJ7l9XqbR07YM__ZHK9nntxEwjvPteRRbFkqFg_YUkjHgY2fUOWAR4V0pZR2aoEKoNqwyOKgkhEIH6xWmFyJPcTpDoDy-mD4qnN536cjsUN4ZmCrSkTYgsFd8FWmBo/s1600/IMG_1485.jpg)
- Enkele blaadjes munt
- 1 limoen
- Enkele blauwe bessen
- rietsuiker
- Bacardi Razz
- Bruiswater
Bereidingswijze :
- Verdeel de munt over twee glazen en overstrooi met een beetje rietsuiker
- Kneus de munt.
- Knijp in elk glas een halve limoen uit en voeg daarna ook de limoen zelf toe.
- Vul de glazen helemaal met ijs.
- Vul daarna de glazen tot 1/3e met Bacardi Razz en vul aan met spuitwater
- Garneer met een blaadje munt en enkele blauwe bessen
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgWvPls8gvDBct-TCX73COkcW-4GAF1DqqmmDkXOag_Ut0QoWMQgPxqDE58SHxsFmiwcgTjKd3Zyxi__A6ZhIZxkPc7qVrVJMoJLxkbLu7bK3DSuBxJh0YtBwpEBGU43zJCQNzM9-3aXqvc/s1600/IMG_1488.jpg)
Geniet !
TIPS :
- De rietsuiker op de muntblaadjes helpt de munt makkelijker te kneuzen.
- Ik kneus de munt met een houten stamper.
- Crushed ice toont mooier maar smelt ook rapper, daarom gebruik ik bij zeer warm weer gewone ijsblokjes
- Ook garneren met framboosjes geeft een mooi resultaat natuurlijk !
Geen opmerkingen:
Een reactie posten