![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhYfwzfxY2xVvWXGIfFYGmM2XziPdS1oQYWTcuGPZHXK1eblqm-eRNL-cn3c9QzOJN2vTBpHSJrhkPTjP4N666B7gSFSGR5d-b4wySjWS72re0Lcwttd815TctjYiUR7i0Pw6HMxsnZ-U6r/s320/FullSizeRender+4.jpg)
Een heerlijk receptje om die bruine bananen uit de fruitmand weer wat nieuw leven in te blazen. Zonder suiker !
Ingrediënten (6 cakejes) :
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEia2ckP-smpIpBQWnoRHMkbeRX1BvHo0e6mQkLN3opPDnKhyphenhyphenxabOQvx19HAXVH9ZT718Tqt2NwWraWObTrfTls71vi9gZVNG3jWCtgXbmCIKMdhMK9UFXQKk1ORE1ajPap5KYlznIzmDMT0/s320/FullSizeRender+6.jpg)
- 2 rijpe bananen
- 4 eetlepels pindakaas
- 2 eitjes
- 1/2 eetlepel bakpoeder
- 1 kop bloem
Bereidingswijze :
- Verwarm de oven voor op 180°C hetelucht
- Plet de twee bananen
- Voeg de eieren en pindakaas toe en meng alles goed onder elkaar
- Zeef de bloem en voeg toe, samen met het bakpoeder
- Meng tot een mooi beslag
- Verdeel over cupcake-vormpjes en bak af in ongeveer 15 minuten
- Laat nog even afkoelen in de vorm
- Na 10 minuutjes kan je ze makkelijk ontwormen
TIP :
- Prik met een vork in het cakeje, als er geen deeg meer aan blijft kleven zijn ze klaar en mogen ze uit de oven.
- De tekstuur lijkt een beetje meer op brood dan op een echt cakeje, maar dat betekend dat ze helemaal gelukt zijn !
Geen opmerkingen:
Een reactie posten