Pagina's

maandag 10 augustus 2015

Terug van weggeweest

Dag lieve lezers,

Zoals jullie kunnen zien ben ik terug in actie geschoten na een lange pauze.
Ik heb mijn blogje een tijdje verwaarloosd omdat ik het veel te druk had met het combineren van mijn twee jobs.

Zoals sommigen onder jullie wel weten combineerde ik een fulltime job in de psychiatrische thuiszorg met een job als manager bij Tupperware. Tel daar nog mijn huishouden, lieve hond Kato en een huizenjacht met mijn schat van een partner bij en jullie kunnen vast wel begrijpen dat er weinig tot geen tijd meer overbleef voor andere zaken.

Alhoewel ik beiden heel graag deed en nog steeds doe begon de combinatie van twee jobs zwaar te wegen. Ik merkte dat ik steeds harder werkte en steeds minder tijd voor mezelf, de lieve mensen rondom me en de leuke dingen in het leven overhield. Ik had steeds minder tijd voor mijn gezin, miste persevenementen die interessant waren voor mijn blog en stond steeds minder en minder in mijn keuken te kokkerellen. Er begon een alarmbelletje te rinkelen. Dit is niet de bedoeling van het leven,.. Genieten wil ik doen!

Het werd dus dringend tijd om knopen door te hakken. Na veel wikken en wegen heb ik beslist om overdag wat minder te gaan werken zodat ik meer tijd overhoud voor mezelf en de dingen die ik graag doe. Dit werd op mijn werk gelukkig al snel goedgekeurd. Ik werk sinds kort dus parttime en na een korte rustpauze voel ik me weer goed genoeg om er in te vliegen.

Voor jullie betekend dit dat ik weer tijd zal hebben om lekkere receptjes te delen, persevenement bij te wonen en al dat leuke nieuws naar jullie over te brengen. 3 keer hoera !

Ik heb nog enkele leuke gerechtjes paraat staan die ik met jullie wil delen, heb alleen nog wat tijd nodig om deze mooi uit te werken. Eind augustus mag ik naar een persevenement in de Palmbrouwerij om de lekkere combinatie kaas en bier te mogen ontdekken en in september staat er een persevenement van Neuhaus op de agenda, dus dan gaan we de zoete toer op.

Ik heb dus voorlopig genoeg inspiratie, maar zoals jullie weten zijn en blijven jullie suggesties altijd welkom. Laat jullie dus maar horen als ik iets voor jullie kan doen !

Lieve groetjes,
Yentl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten