Pagina's

Tupperware


Hoi !
Ik ben sinds begin februari Tupperware-consulente. Wat houd dat dan precies in?


Eigenlijk is het heel erg simpel !
Vanaf nu kunnen jullie niet enkel mijn receptjes lezen op mijn blog, maar ook eens echt proeven van een gerechtje dat ik bij jou thuis kom maken !


Hoe dat dan in zijn werk gaat? Wel, ik kom bij jouw langs om samen een dag vast te leggen, uitleg te geven en uitnodigingen af te geven... Maar nog vele belangrijker, om met jouw een thema en een hapje te kiezen dat ik voor jouw gasten live klaar zal maken !


Daarna moet jij enkel de uitnodigingen schrijven en uitdelen aan je gasten, een drankje voorzien en misschien een chipje op tafel zetten. Dat moet allemaal niet te uitgebreid zijn, voorzie water, fruitsap en een wijntje of koffie en thee.

Ik heb alle ingredi├źnten bij om het door jouw gekozen hapje klaar te maken dus daar moet jij je zeker geen zorgen over maken. Eenmaal jouw gasten gearriveerd zijn maak ik dan een lekker hapje voor hen met behulp van mijn Tupperware-producten en geef tevens wat uitleg over de verschillende producten die ik bij heb. Daarna kunnen de gasten van het hapje proeven en eventueel een bestelling bij mij doen.


En in ruil?
Omdat jij je huisje voor mij open stelt krijg jij tal van mooie gastvrouwgeschenken !
Elke maand zijn er weer fantastische aanbiedingen om onze gastvrouwen (Misschien ook jij?) in de watten te leggen. Dit gebeurd aan de hand van een sterren-systeem dat ik jou helemaal zal uitleggen.

Iets voor jou?
Contacteer me dan snel, zodat ik een plaatsje in mijn agenda kan reserveren !

Dikke kus !

Yentl_vp@hotmail.com
04/72.25.77.25

1 opmerking:

  1. Hallo, ik ben een tijdje geleden naar een tupperware avond geweest, een griekse, daar heb je tsaziki? gemaakt, kan je dit recept geven aub?

    Met vriendelijke groeten,

    Kitty

    BeantwoordenVerwijderen