Pagina's

dinsdag 25 september 2012

Back in Business !
Na een lange periode van afwezigheid op de blog kan ik eindelijk weer van start gaan. Het waren zware examens en daarna een deugd doende en verfrissende vakantie. Maar nu ben ik er weer !

Ik had beloofd om tijdens mijn vakantie nog af en toe iets te posten, maar dat maakte het slechte draadloze internet op de camping onmogelijk. Slechts op een paar plaatsen had ik een (flauw) signaal met een supertrage internetverbinding tot gevolg. Daarom heb ik jullie moeten teleurstellen en is er niets op de blog verschenen tijdens mijn reis.

Jullie zullen hier weer regelmatig lekkere gerechten en keuken-gerelateerde artikels kunnen vinden. Helaas is het niet altijd mogelijk om elke dag iets te posten. Het gebeurd dat ik iets klaarmaak dat al op de blog staat of dat ik zelfs gewoon helemaal niet kook. Ja, ook dat gebeurd wel eens ;) Maar ik doe mijn best ! Dus er zullen periodes zijn dat hier elke dag een nieuw artikel te vinden is, maar ook periodes dat er maar enkele per week online komen.


En over keuken-gerelateerde artikels gesproken, ik vraag me al een tijdje iets af. Vinden jullie de artikels die geen recept bevatten nuttig/aangenaam om te lezen? Ik doel dan op artikels zoals de Euromarkt, mijn Dolce Gusto, Mijn manier van kruiden opbergen,... Of zouden jullie graag enkel recepten online willen zien komen?

De recepten zelf zullen in de zelfde lijn blijven. Gemakkelijk klaar te maken, maar vooral gezond ! Ik moet rekening houden met mijn allergie en ben daarenboven nog steeds op dieet. Die laatste kilo's moeten eraf !

Maar... Er zullen in de toekomst toch vaker zoete recepten gepost worden dan voorheen. In de herfst en winter, als het weer buiten guur en koud is, word ik zo'n beetje besmet met het zogenaamde 'bakvirus'. Dan ga ik aan de slag met de oven en maak heerlijke cakes en koekjes, lekkere dessertjes en  zoete lekkernijen voor bij een dampende tas koffie of thee :) Niets gezelliger dan de warme geur van ovenverse koekjes door het huis wanneer het buiten koud en nat is !Die zoete recepten zullen wel aangepast zijn aan mijn dieet, dat betekent dat boter vervangen wordt door kokosvet en suiker door honing of agavesiroop. Door die dingen te vervangen blijft het toch nog een beetje verantwoord voor mij. Maar ik zal er steeds de originele hoeveelheden bij zetten voor de mensen die geen nood hebben om aan hun gezondheid te denken ;)

Ik wil ook nog even meegeven dat suggesties, verbeteringen of vragen van harte welkom zijn ! Dat kan via Facebook, mail of rechtstreeks op de blog. 

Maar genoeg gepraat nu, tijd om deze woorden in daden om te zetten en weer regelmatig recepten te delen.


Waag je zeker eens aan één van de recepten en geniet !!


PS : Je kan een reactie achterlaten op dit artikel door hier onderaan op reacties te klikken. Registreren is niet nodig wanneer je de optie Naam/URL selecteert en hier gewoon je naam invult. klik daarna op 'publiceer' om het te plaatsen.2 opmerkingen:

 1. Wat een leuke blog.
  Je hebt leuke 'eet-ideetjes' waar ik zeker
  nog eens gebruik zal van maken.
  groetjes
  isaline

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Isaline !

   Dankje voor de lieve reactie op mijn blog !
   Ik vond het fijn om op de jouwe op ontdekking te gaan en hoop dat je zelf nog veel inspiratie vindt op de mijne ;)

   Dikke kus :)
   Yentl

   Verwijderen