Pagina's

woensdag 26 september 2012

Pastabordje uit de microgolfoven !



Nog een restje pasta over maar geen saus meer? Een hongertje dat je snel moet stillen? Dit is in minder dan 5 minuten klaar en kan je gewoon maken met wat je in de koelkast vindt.



Ingrediënten :

  • gekookte pasta
  • room of philadelphia
  • pesto
  • (kers)tomaatjes
  • peper en zout
  • cayennepeper
  • rucola
  • pijnboompitjes of dergelijke
    • Ik gebruikte hier een soort mengeling die soms in aanbieding is in de aldi
  • parmezaanse of andere gemalen kaas

Bereidingswijze :

  1. Doe de pasta in een kommetje.
  2. Overgiet met room.
  3. Doe er een schepje pesto bovenop.
  4. Snij de tomaten in kleine stukjes en doe dit bij de pasta.
  5. Kruid bij met peper, zout en cayennepeper.
  6. 2min op hoogste stand in de microgolf.
  7. Goed onder elkaar mengen.
  8. garneren met pijnboompitjes, rucola en kaas en het is klaar !
Smakelijk !

TIPS :

  • Geen pesto in huis? Probeer eens met enkel room en experimenteer wat meer met kruiden.
  • Geen room in huis maar wel pesto? Gebruik dan gewoon iets meer pesto met een beetje olijfolie.
  • Kerstomaatjes hebben een iets fijnere smaak en ogen mooier, maar met een gewone tomaat gaat dit zeker ook !
  • Al aan philadelphia met een smaakje gedacht? Of wat denk je van een restje Boursin Cuisine?
  • Ook zonder rucola en pijnboompitjes kan dit smaken, doe gewoon wat je zelf lekker vindt !

PS : Je kan een reactie achterlaten op dit artikel door hier onderaan op reacties te klikken. Registreren is niet nodig wanneer je de optie Naam/URL selecteert en hier gewoon je naam invult. klik daarna op 'publiceer' om het te plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten