Pagina's

zaterdag 1 september 2012

Smoothie-time !

Een zalig gezond tussendoortje, die smoothie. Verfrissend, fruitig en boordevol vitamines !
Je kan eindeloos soorten fruit combineren, dus kijk wat er in de koelkast ligt of bedenk zelf een creatieve combinatie en rep je naar de wekelijkse markt voor heerlijk vers fruit  ;)


Zo ga je te werk : Snij de grote stukken fruit in blokjes. Deze hoeven niet al te klein te zijn. Gooi het allemaal samen in de blender en vul aan met een sap naar keuze totdat al het fruit onderstaat, zo bekom je de perfecte verhouding. Zin in een extra frisse smoothie? Voeg wat ijsblokjes toe in de blender, deze worde fijn gemalen en dat zorgt ervoor dat de smoothie instant fris wordt en de textuur iets dikker en romiger is.


Ik had nog sinaasappels en een handjevol aardbeien, perfect voor een zomers resultaat ! Gelukkig had ik net genoeg voor twee. Zo had de fotografe, Merel de kleine zus, ook een lekker tussendoortje !

PS : Je kan een reactie achterlaten op dit artikel door hier onderaan op reacties te klikken. Registreren is niet nodig wanneer je de optie Naam/URL selecteert en hier gewoon je naam invult. klik daarna op 'publiceer' om het te plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten