Ingrediënten :
- 200 gr bloem`
- 200 gr kokosvet
- 200 gr rietsuiker
- 1 pakje vanillesuiker
- zout
- 4 eieren
- 1 grote appel
Bereidingswijze :
- Verwarm de oven voor op 180°C
- Smelt het kokosvet in de microgolfoven gedurende 2 minuten op 600 watt
- Voeg de suiker toe en meng goed onder
- Voeg twee eieren, de vanillesuiker en een goede snuif zout toe
- Zeef de helft van de bloem en roer het onder het beslag
- Voeg de overige twee eieren en de overige (gezeefde) bloem toe en meng tot je een glad beslag krijgt.
- Snijd de appel in kleine blokjes en meng ook dit onder het beslag
- Vet de bakvorm goed in en bebloed
- Giet het deeg in de balvorm en zet in het midden van de oven
- Bak af op ongeveer 45 min of tot het beslag niet meer aan je vork plakt als je er in prikt
Smakelijk !!!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten