Pagina's

vrijdag 28 december 2012

Cava met een twist !



Met een klassieke cava is niks mis, maar af en toe is het wel leuk om eens te experimenteren. Hier is het resultaat !





Ingrediënten :
  • 1/5e amaretto
  • 4/5e Cava
  • een halve limoen per glas.

Bereidingswijze :
  1. Doe de amaretto in het glas,
  2. Pers de limoen uit.
  3. Vul de rest van het glas aan met de cava.

TIPS :
  • Als je heel traag giet kan je ervoor zorgen dat de cava en de amaretto niet mengen en dan heb je een mooi laagje in je glas.
  • Ter decoratie kan je een stukje limoen in het glas of op de rand van het glas steken.

 PS : Je kan een reactie achterlaten op dit artikel door hier onderaan op reacties te klikken. Registreren is niet nodig wanneer je de optie Naam/URL selecteert en hier gewoon je naam invult. klik daarna op 'publiceer' om het te plaatsen. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten