Kort en bondig :
Makkelijk, snel en oooverheerlijk !
Ingrediënten (2p) :
- Torteloni naar keuze
- Een doosje roomkaas
- Type Philadelphia. Ik heb het goedkoopste merk van de colruyt gebruikt)
- Enkele kerstomaatjes
- Een klein sjalotje
- Verse basilicum
- Mijn basilcum was op, dus het is een plaatje platte peterselie geworden ;)
- een geutje witte wijn
- olijfolie
- peper en zout
Bereidingswijze :
- Kook de torteloni zoals aangegeven op de verpakking.
- Snijd de tomaatjes in kwartjes en snipper het sjalotje zeer fijn.
- stoof het sjalotje in olijfolie.
- Voeg de tomaatjes toe.
- Blus met een beetje witte wijn en laat inkoken.
- Voeg de roomkaas toe en laat smelten op middelmatig vuur.
- Kruid goed af met peper en zout.
- Giet de toerteloni af.
- Dresseer op de borden met de saus en een beetje verse basilicum.
Smakelijk !
TIPS :
- Mijn torteloni komen van de Xenos, raar maar waar ! Ze hebben daar verschillende soorten en zijn spotgoedkoop ! Ik heb steeds een paar pakjes op reserve voor wanneer ik niet veel tijd heb om uitgebreid te koken. Maar je kan ze ook vinden in de vers-afdeling van de Colruyt en in de meeste overige supermarkten.
PS : Je kan een reactie achterlaten op dit artikel door hier onderaan op reacties te klikken. Registreren is niet nodig wanneer je de optie Naam/URL selecteert en hier gewoon je naam invult. klik daarna op 'publiceer' om het te plaatsen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten