Ingrediënten (2p)
- 2 grote aardappelen
- 2 wortelen
- halve gele paprika
- scheutje witte wijn
- 1 grote sjalot
- 2 teentjes look
- olijfolie
- een half potje boursin cuisine
- ik heb deze keer de rode versie gebruikt.
Bereidingswijze :
- Schil de aardappelen en snij in blokjes.
- Hak de look en sjalot fijn.
- Snij alle overige groenten ook in blokjes.
- Zet een anti-kleefpan op hoog vuur met een beetje olijfolie.
- Voeg de aardappelen (ongekookt) en de wortelen toe.
- Laat goed aanstoven en voeg na 5 minuten de overige groenten toe.
- Laat verder stoven.
- Blus met een scheutje witte wijn en laat nog even verder sudderen tot de meeste wijn is verdampt.
- Kruid het geheel goed af met peper en zout.
- Voeg de Boursin Cuisine toe en laat nog 3 minuutjes op het vuur staan, roer steeds om.
- Klaar !
Smakelijk !
TIPS:
- Voeg wat spekjes toe als je graag een beetje vlees in het gerecht wil, maar matig dan je zoutgebruik.
- Probeer eens met andere groentjes (prei, groene paprika, tomaat, courgette,...) of eens een andere versie van de Boursin Cuisine.
- Kook je voor de kindjes? Laat de wijn dan achterwege, maar blus met een klein beetje water.
PS : Je kan een reactie achterlaten op dit artikel door hier onderaan op reacties te klikken. Registreren is niet nodig wanneer je de optie Naam/URL selecteert en hier gewoon je naam invult. klik daarna op 'publiceer' om het te plaatsen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten