Eenvoudig, lekker en snel. Meer moet dat niet zijn ;)
Ingrediënten (2p)
- 1 EL olijfolie
- 150 gr kastanjechampignons
- 2 EL groene pesto
- 100 gr philadelphia natuur
- 200 gr kerstomaatjes
- een handvol basilicumblaadjes
- 150 gr (volkoren) spirelli
- peper en zout van de molen
Bereidingswijze :
- Kook de pasta zoals op de verpakking aangegeven.
- Snij de champignons in schijfjes en de tomaatjes in kwartjes.
- Fruit de champignons in een steelpan in de olijfolie en kruid deze af met peper en zout.
- Voeg de pesto en de philadelphia toe.
- Roer op een laag vuur tot je een gladde saus bekomt.
- Voeg de pasta, de tomaten en de basilicum bij de saus in de pan.
- Goed roeren tot de saus de pasta helemaal omgeeft en de tomaatjes warm zijn.
- Klaar !
Smakelijk !
TIPS :
- Kook de pasta al dente genoeg, want hij gaart nog even na in de saus.
- Graag wat meer saus? Gebruik dan een beetje van het kookwater van de pasta.
PS : Je kan een reactie achterlaten op dit artikel door hier onderaan op reacties te klikken. Registreren is niet nodig wanneer je de optie Naam/URL selecteert en hier gewoon je naam invult. klik daarna op 'publiceer' om het te plaatsen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten