Een heerlijk verfrissende dipsaus die zijn oorsprong vond in het warme Griekenland. Perfect voor een zonnige dag als vandaag ! Heerlijk met een pittabroodje uit de broodrooster of op een toastje. Het liefje is hier helemaal verzot op !
Ingrediënten :
- 100 gr gepelde en ontpitte komkommer
- 2 kleine teentjes look
- 3 takjes verse dille
- 150 gr griekse yoghurt
- 15 ml vers citroensap
- 15 ml olijfolie
- peper en zout
Bereidingswijze :
- doe de komkommer, look en dille samen in de turbomax en trek alles zéér fijn.
- Voeg de yoghurt, het citroensap en de olijfolie toe en meng alles nog eens goed met de turbomax.
- Afkruiden met peper en zout, nog 3 maal trekken en klaar !
Smakelijk !
TIPS :
- Dit is ook mogelijk zonder turbomax. Snij dan alles zéér fijn met een goed scherp mes en meng alles onder elkaar.
PS : Je kan een reactie achterlaten op dit artikel door hier onderaan op reacties te klikken. Registreren is niet nodig wanneer je de optie Naam/URL selecteert en hier gewoon je naam invult. klik daarna op 'publiceer' om het te plaatsen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten