Een heerlijke aardappelsalade, weinig werk en handig om mee te nemen naar het werk of school.
Ingrediënten
- aardappelen
- paprika
- tomaat
- verse peterselie
- Provinciaalse kruiden
Bereidingswijze
- schil de aardappelen en snijd in blokjes, kook ze beetgaar en laat afkoelen
- Snijd alle overige ingrediënten in blokjes
- Meng alle ingrediënten onder elkaar
- Kruid af met provinciaals kruiden en dresseer met een beetje verse (blad)peterselie.
- dien op
Smakelijk !
TIPS :
- Gebruik nieuwe patatjes, vele lekkerder !
- Snijd de aardappeltjes al in blokjes alvorens te koken, zo moeten ze minder lang op het vuur staan, minder tijd en elektriciteitsverbruik !
PS : Je kan een reactie achterlaten op dit artikel door hier onderaan op reacties te klikken. Registreren is niet nodig wanneer je de optie Naam/URL selecteert en hier gewoon je naam invult. klik daarna op 'publiceer' om het te plaatsen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten