Af en toe eens zondigen moet absoluut kunnen, want anders houd ik het niet vol. En als er 1 ding is waar ik graag voor zondig, dan is het wel spek ! De heerlijke zoute smaak en de krokante beet kunnen me helemaal bekoren. En daarom bij deze een heerlijke pasta-saus met spekjes ! En ook het liefje is fan !
Ingrediënten (2p) :
- 1 potje boursin cuisine met sjalot (de oranje versie)
- 1 doosje spekjes
- Een handvol kerstomaatjes
- Een gele paprika
- 1 ui
Bereidingswijze :
- Snijd alle groentjes fijn.
- Bak de spekjes krokant zonder vetstof in een anti-kleefpan.
- Voeg de ui toe en stoof tot hij glazig is.
- Voeg hierbij de paprika.
- Wanneer de paprika bijna gaar is mogen de tomaatjes erbij.
- De Boursin eronder mengen en afkruiden met peper en zout.
- Nog even goed warm laten worden op een middelmatig vuur.
- Klaar !
Smakelijk !
TIPS :
- Je hoort me al komen, inderdaad, gebruik volkoren pasta !
- Extra lekker als je de groentjes eerst even blust met wat witte wijn en deze laat reduceren voor je er de boursin aan toevoegd.
PS : Je kan een reactie achterlaten op dit artikel door hier onderaan op reacties te klikken. Registreren is niet nodig wanneer je de optie Naam/URL selecteert en hier gewoon je naam invult. klik daarna op 'publiceer' om het te plaatsen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten