Ingrediënten :
- 12 zongedroogde tomaatjes
- 1 teen knoflook
- 60 gr walnoten/ pijnboompitten/ cashewnoten
- 4 EL Parmezaanse kaas
- Olijfolie
- Eventueel wat olie van de zongedroogde tomaatjes
- Eventueel wat bruchettakruiden (Oil&Vinegar)
Bereidingswijze :
- Doe de tomaatjes, noten, Parmezaanse kaas en look in de turbomax of je blender en blend alles fijn.
- Voeg olijfolie toe tot alles net niet onderstaat.
- Blend alles nogmaals.
- voeg eventueel wat extra olijfolie toe indien gewenst.
- Klaar !
TIPS :
- Lekker onder pasta, op stokbrood of met broodstengels
- Je kan gerust een deel invriezen in een klein potje, de smaak en textuur blijft behouden na het ontdooien.
- De bruchettakruiden zijn ook soms tijdelijk verkrijgbaar in de Aldi of Liddle en zijn ook zeer lekker.
PS : Je kan een
reactie achterlaten op dit artikel door hier onderaan op reacties te
klikken. Registreren is niet nodig wanneer je de optie Naam/URL
selecteert en hier gewoon je naam invult. klik daarna op 'publiceer' om het te plaatsen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten