Pagina's

maandag 10 augustus 2015

Tomatenpesto






Een heerlijke tapenade dat snel klaar is en al wat doet lonken naar de lekkere zomerse smaken. 







Ingrediënten :
  • 12 zongedroogde tomaatjes
  • 1 teen knoflook
  • 60 gr walnoten/ pijnboompitten/ cashewnoten
  • 4 EL Parmezaanse kaas
  • Olijfolie 
  • Eventueel wat olie van de zongedroogde tomaatjes
  • Eventueel wat bruchettakruiden (Oil&Vinegar)

Bereidingswijze :
  1. Doe de tomaatjes, noten, Parmezaanse kaas en look in de turbomax of je blender en blend alles fijn.
  2. Voeg olijfolie toe tot alles net niet onderstaat.
  3. Blend alles nogmaals.
  4. voeg eventueel wat extra olijfolie toe indien gewenst.
  5. Klaar !
TIPS :
  • Lekker onder pasta, op stokbrood of met broodstengels
  • Je kan gerust een deel invriezen in een klein potje, de smaak en textuur blijft behouden na het ontdooien.
  • De bruchettakruiden zijn ook soms tijdelijk verkrijgbaar in de Aldi of Liddle en zijn ook zeer lekker.


 PS : Je kan een reactie achterlaten op dit artikel door hier onderaan op reacties te klikken. Registreren is niet nodig wanneer je de optie Naam/URL selecteert en hier gewoon je naam invult. klik daarna op 'publiceer' om het te plaatsen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten