Pagina's

donderdag 2 augustus 2012

koude aardappelsalade

 


 Een heerlijke aardappelsalade, weinig werk en handig om mee te nemen naar het werk of school.



Ingrediënten
  • aardappelen
  • paprika
  • tomaat
  • verse peterselie
  • Provinciaalse kruiden

Bereidingswijze
  1. schil de aardappelen en snijd in blokjes, kook ze beetgaar en laat afkoelen
  2. Snijd alle overige ingrediënten in blokjes
  3. Meng alle ingrediënten onder elkaar
  4. Kruid af met provinciaals kruiden en dresseer met een beetje verse (blad)peterselie.
  5. dien op

Smakelijk !


TIPS :
  • Gebruik nieuwe patatjes, vele lekkerder !
  • Snijd de aardappeltjes al in blokjes alvorens te koken, zo moeten ze minder lang op het vuur staan, minder tijd en elektriciteitsverbruik ! 

PS : Je kan een reactie achterlaten op dit artikel door hier onderaan op reacties te klikken. Registreren is niet nodig wanneer je de optie Naam/URL selecteert en hier gewoon je naam invult. klik daarna op 'publiceer' om het te plaatsen.



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen