Pagina's

maandag 27 augustus 2012

krielaardappeltjes uit de oven.

weinig werk, lekker en gemakkelijk. Het valt op geen enkele andere manier te beschrijven :)
Het is een eenvoudig receptje dat oneindig te combineren valt met andere dingen. Een heerlijk stukje vlees, wat groentjes erbij,... wat je maar wil. Zelf combineer ik het graag met de zalmpapillote




Ingredi├źnten :
  • Rozemarijn
    • Ik gebruik graag een paar takjes verse rozemarijn, maar voeg steeds nog wat rozemarijn uit een potje toe. 
  •   olijfolie
  •  peper en zout
  • krielaardappeltjes
    • Ik beken, ik koop deze kant en klaar in de versafdeling van de colruyt ;)
Bereidingswijze :
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Doe de krielaardappeltjes in een ovenschaal.
  3. Besprenkel ze met olijfolie.
  4. Kruid ze met veel rozemarijn.
  5. voeg een beetje peper en zout toe.
  6. Schud alles even om zodat de kruiden goed verspreid zijn.
  7. dek af met aluminiumfolie en zet 30 min in de oven.
  8. Haal de aluminium van de ovenschaal en controleer de gaarheid.
  9. Gaar genoeg? Zet ze nog even in de oven zonder aluminiumfolie met de oven op grillstand.

Smakelijk !

TIPS :
  • lekker met een looksausje !


PS : Je kan een reactie achterlaten op dit artikel door hier onderaan op reacties te klikken. Registreren is niet nodig wanneer je de optie Naam/URL selecteert en hier gewoon je naam invult. klik daarna op 'publiceer' om het te plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen