Dit gerecht doet me zo denken aan de zomer !
Lekker op het zonnige terras een Italiaans-geïnspireerde pasta !
- Home made pesto
- pasta
- kerstomaatjes
- peper en zout
- een beetje room
- pijnboompitjes
- rucola
- een sjalotje
- parmezaanse kaas
- een beetje olijfolie
Voorbereiding :
- Snipper het sjalotje zeer fijn
- Snijd de kerstomaatjes in kwartjes
- Kook de pasta al dente en begin meteen al aan de saus want dit duurt niet lang.
- Fruit het sjalotje met de olijfolie
- Voeg de kerstomaatjes toe
- Wanneer de pasta klaar is giet je deze af en voeg je de pasta bij de kerstomaatjes en het sjalotje.
- Voeg een beetje pesto en room toe en verwarm het geheel
- Kruid af met peper en zout
- Schep de pasta in diepe borden, doe er nog een paar lepeltjes van de saus bij
- Strooi hierover een beetje parmezaanse kaas, de rucola en de pijnboompitjes.
Smakelijk !
PS : Je kan een reactie achterlaten op dit artikel door hier onderaan op reacties te klikken. Registreren is niet nodig wanneer je de optie Naam/URL selecteert.
PS : Je kan een reactie achterlaten op dit artikel door hier onderaan op reacties te klikken. Registreren is niet nodig wanneer je de optie Naam/URL selecteert.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten